Hankeyhteistyö

Kiinnostaako sinua hankeyhteistyö Otavian kanssa? Hankeyhteistyö ja koulutuksen kehittäminen hankerahoituksella on Otavialle tärkeää kehittämistyötä. Olemme koordinoineet ja toimineet osatoteuttajina monissa Opetushallituksen rahoittamissa sekä ESR- ja Nordplus-rahoitteisissa hankkeissa.

Hanketoimintamme keskeinen tavoite on kehittää koulutuskenttää täydentäviä palveluja ja ratkaisuja, tukea opetushenkilöstön täydennyskoulutusta sekä löytää uusia, tulevaisuustietoisia tapoja tuottaa oppimista tukevia koulutuspalveluja niin vapaan sivistystyön kuin yleissivistävänkin koulutuksen puitteissa.

(Kuva: Aki Luostarinen)

Hanketoiminnassa meitä kiinnostavia teemoja ovat mm.:

  • Verkko-oppimisen ja -opetuksen kehittäminen
  • Opiskelijan osallisuus ja hyvinvointi sekä monenlaisiin oppimisen tarpeisiin vastaaminen
  • Koulutuspalveluiden saavutettavuus
  • Ekososiaalinen sivistys ja kestävä kehitys
  • Vapaan sivistystyön koulutusten kehittäminen

Jos sinulla on mielessäsi hankeidea tai etsit yhteistyökumppania, otathan yhteyttä (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@otavia.fi)! Hankeyhteistyö ja koulutuksen kehittäminen Suunta-tiimin koordinointivastuulla, vaikka kehittämistyötä teemmekin kaiksisa Otavian tiimeissä. Esimiestyöstä vastaa vararehtori.

Aki Luostarinen
Suunta: tiiminvetäjä
050 311 7255

Miia Sivén
Otavian lukiokoulutuksen rehtori
Tutustu Otavian hankkeista vastaavan Suunta-tiimin toimintaan myös sivustolla www.edusuunta.fi sekä hankkeiden tuotoksiin mm. Oppimisen tulevaisuus -Youtube-kanavalla.

Tutustu Otavian käynnissä oleviin ja päättyneisiin hankkeisiin Hanke- ja kehittämistoiminta-sivullamme. Löydät sivulta eri rahoituksella toteutettuja hankkeitamme ja pääset tutustumaan niiden tuotoksiin. Hankkeissa tuotettu aineisto pyritään mahdollisuuksien mukaan julkaiseen edelleenhyödyntämistä helpottaen cc-lisenssillä tai vähintään tekijänoikeudenalaisena julkisena materiaalina.

Hankkeiden toimitettuja tuotoksia on koottu myös Julkaisut ja palvelut sivulle.