Otavan Opisto

Vapaan sivistystyön koulutukset Otavan Opistossa

Otavan Opisto tarjoaa monipuolista koulutusta ja lyhytkursseja eri aihealueilta. Kurssilaiset voivat majoittua Otavan Opiston asuntolassa ja nauttia yhteisöllisestä tunnelmasta koko vierailunsa ajan.

Kehittäviä kursseja

Tule kehittämään itseäsi tai vain nauttimaan! Valittavanasi on monipuolisia kursseja aina luontokuvaamisesta jazz-musiikkiin ja sosiaalisen median hallintaan liittyen.

Tulevat kurssit koulutuskalenterissa

Pitkät opintolinjat

Lääkislinja

Otavan Opiston Lääkislinja on lukuvuoden kestoinen jatko-opintoihin valmentava opintolinja. Lääkislinjalla kerrataan ja syvennetään lukion biologian, fysiikan ja kemian oppimääriä sekä opiskellaan lääketieteellisen alan pääsykokeessa tarvittavaa matematiikkaa. Opinnot koostuvat lähiopetuksesta, etäopetuksesta sekä itsenäisesti tehtävistä oppimistehtävistä.

Tulevaisuudentutkimuksen Delfoi-koulutus

Otavan Opiston Delfoi-koulutuksessa perehdytään tulevaisuudentutkimuksessa käytettävään Delfoi-asiantuntijamenetelmään. Koulutus soveltuu erityisesti niille, jotka haluavat valita Delfoi-menetelmän opinnäytetyönsä tutkimusmenetelmäksi. Myös työssään ennakointia tarvitsevat voivat hyötyä Delfoi-koulutuksen tarjoamista näkökulmista ja verkostoista.