Lingua Mundin webinaarisarjassa tarkastellaan kielen oppimista monikielisesti 

Torstaina 11.4. kello 14.00 starttaa Lingua Mundin kielen oppimista ja suomen kielen saloja tarkasteleva webinaarisarja. Ensimmäisen vieraana kuullaan runoilija Raisa Marjamäkeä. Toukokuussa (23.5. kello 14.00)  vuorossa on kirjailija Alexandra Salmela.  Webinaarin haastattelijana toimii Mari Laakso-Suutari. Webinaari ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Webinaariin voi osallistua osoitteessa https://link.otavia.fi/webinaarit.  Webinaareista tulee tallenteet. Lisätietoa tallenteista ja muusta hankeblogissa https://monikielisyys.blogspot.com

Tietoa kevään puhujista 

Mari Laakso-Suutari kieliä ja kommunikaatiota rakastava kieltenopettaja. Marin äidinkieleni on suomi, jonka lisäksi hän käyttää sujuvasti englantia, ruotsia, ranskaa, espanjaa, italiaa ja suomalaista viittomakieltä. Mari tulee toimeen myös saksan kielellä ja osaa jonkin verran latinaa, viroa, kiinaa venäjää ja kreikkaa. Seuraavaksi hän aikoo aloittaa portugalin alkeet.  

Raisa Marjamäki (s.1987) on käsillään ajatteleva runoilija, suomentaja ja kustannustoimittaja. Hän on valmistunut maisteriksi skotlantilaisesta St Andrews’in yliopistosta, jossa hän opiskeli runoutta Don Patersonin ohjauksessa. Hän on opettanut kirjoittamista mm. Jyväskylän Avoimessa yliopistossa ja Oriveden opistolla.

Alexandra Salmela on Tsekkoslovakian Bratislavassa syntynyt kirjailija ja kääntäjä. Koulutukseltaan Alexandra on dramaturgi. Tällä hetkellä Alexandra asuu Tampereella. Alexandran äidinkieleni on slovakki, jonka lisäksi hän puhuu suomea ja englantia sujuvasti, italiaa auttavasti, saksaa huonosti ja tšekkiä tarvittaessa. Hän on opiskellut  myös ranskaa (kolmesti), venäjää, puolaa, portugalia, viroa ja ruotsia.

Takaisin arkistoon