Hyviä kuunteluhetkiä!

Otavia ja Otavan Opisto toivottavat kaikille hyvää kesää. Rentojen ja leppoisien kesäpäivien inspiraatioksi olemme koonneet alle listan viime vuoden podcasteistamme. Hyviä kuunteluhetkiä! 

LUKULÄHDE
Lukulähde-podcast on podcast lukemisen ilosta.  Podcastissa keskustellaan lukutottumuksista, lempiteksteistä, lukemisen merkityksestä ja urapoluista erilaisten lukijoiden kanssa. Podcast on osa Opetushallituksen rahoittamaa Lukulähde-hanketta


JÄRKIPUINTI – OPPIMISEN ASIALLA 
Podcast-sarja käsittelee opetuskentän ajankohtaisia teemoja eri näkökulmista. Vieraina jaksoissa on koulutus- ja opetuskentän asiantuntijoita tutkijoista ja suunnittelijoista opettajiin ja opiskelijoihin. Järkipuinti-podcast on käynnistetty osana Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa OKO! – Osallisuus, kokemuksellisuus ja osaaminen näkyväksi – hanketta (2019-22).


MUIKKU PUHUU
Muikku puhuu -podcastissa keskustellaan keskeisistä opiskeluun liittyvissä aiheista. Podcastissa kuullaan tarinoita opiskelusta ja annetaan vinkkejä opiskeluun.  Podcast on käynnistetty osana Euroopan sosiaalirahaston rahoittama OKO – osallisuus, kokemuksellisuus ja osaaminen näkyväksi -hanketta (2019-22).

Takaisin arkistoon